«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Сонячне затемнення 6 січня: чого категорично не можна робити

Цей день небезпечний енергетично і фінансово

Сонячні, як і місячні затемнення відіграють значну роль в астрологічних прогнозах. Дні затемнень дуже часто супроводжуються значними історичними подіями. Новий 2019 рік почнеться затемнення Сонця, а астрологи розповіли, як не зіткнутися в цей день з неприємностями.

У неділю, 6 січня, сонячне затемнення буде частковим. Місяць лише трохи закриє Сонце, однак і цей енергетичний сплеск надасть досить значний вплив. І все із-за особливостей затемнення.

Свого максимуму затемнення досягне о 3 години 42 хвилини за Київським часом.

 В цей день важливо діяти обдумано і докладно, якщо не хочете потрапити в халепу в фінансових питаннях. Найскладніші завдання в цій сфері краще поставити на паузу. Тим більше, що день затемнення припадає на переддень Різдва і воскресіння.

Не означає, що потрібно зовсім відмовлятися від грошової активності у цей день. 6 січня чудово підійде для планування витрат на місяць або на рік, а також для управління домашнім бюджетом, розподілу грошей на необхідні покупки і витрати.

в цей день розробити стратегію кар'єрного зростання і почати відкладати гроші в скарбничку. Важливо робити це не на "чорний день", а на приємна подія.

Все буде Україна