«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Соратник Медведчука в Хмельницькому був "покараний" Нацкорпусом: Вікарчуку довелося тікати від активістів..

У Хмельницькому активісти Національного корпусу зірвали стрім, який хотів провести на їх акції антиукраїнському налаштований активіст Віктор Вікарчук: його облили марганцівкою і змусили втекти.

Про інцидент розповів в своєму  Телеграм - каналі керівник Центрального штабу Національного корпусу, екс-командир полку "Азов" Максим Жорін.

Image

 

Віктор Вікарчук в останні роки відомий в Хмельницькому не тільки як підприємець, але і як одіозний громадський діяч: кілька років тому він був одним з ініціаторів створення в Хмельницькому альтернативних "народних" місцевих органів влади, по суті - "народну республіку".  Сам Вікарчук виступав з одіозними заяви ми про те, що "Україна як країни немає".

 Затія провалилася, творцями "органів влади" зацікавилася СБУ.  А ідею створення в регіонах України самопроголошених "народних" органів влади пов'язують з Віктором Медведчуком.

 Зараз Вікарчук близький до партії ОПЗЖ, він намагається зробити собі ім'я як блогер.  Але варто йому з'явитися на акціях національно-патріотичних сил, він отримує "душ" із зеленки, або з марганцівки.

 Максим Жорін зазначає, що причина настільки агресивного ставлення до такого роду людей - небажання повторення в інших регіонах України донбаського сценарію.

 "У 2006-му всі також сміялися, коли п'ять маргіналів носили в Донецьку прапори неіснуючої" ДНР ", і всі ми знаємо, чим це закінчилося. Завдяки фінансуванню Путіна-Медведчука т.зв." ДНР "і" ЛНР "існують, а на  сході сьомий рік йде війна. Сьогодні ситуація повторюється. Медведчук знову готує платформи для чергового розколу України. Як би смішно вони не виглядали - ці загрози необхідно припиняти з самого початку ", - Жорін.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна