«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Соцмережі в люті: Тимошенко “змоталася” з України перед історичним голосуванням Ради про РФ

Юлія Тимошенко поїхала з України напередодні рішення Верховної Ради про денонсацію Договору про дружбу і співробітництво з РФ.Українці в соцмережах обрушилися з жорсткою критикою на Тимошенко, що мітить в крісло президента України, передає “Діалог.UA“.

Лідер “Батьківщини” в  Facebook запостив своє фото з літака, щоб повідомити про поїздку в США. Там вона, згідно з її повідомленням, буде шукати “нові шляхи безпеки України”. Соцмережі звернули увагу, що летить  Тимошенко далеко не в економ-класі.

“Коли летиш бізнес-класом і одягаєш Louis Vuitton, починаєш замислюватися про” зубожіння “простого народу”, –  обурився один з коментаторів, звинувативши Тимошенко у брехні в своїй декларації.

“Ми не проти багатих. Ми проти тих, хто бреше в декларації і постить про комунізм з iPhone”, – підкреслив він.Українці в соцмережах висловили впевненість, що уникнути важливого голосування по Росії і є головною метою  візиту Тимошенко в США.

“Тимошенко діє логічно і послідовно. Перед голосуванням про визнання РФ країною-агресором вона так само СДР *** Ула з України нібито за більш важливих справ. Справі “Путлера” вірна”, – нагадав ще один користувач соцмережі.

“І ця брехлива істота  хоче стати президентом України? Нехай йде лісом”, – констатував користувач мережі.Варто зазначити, що, на  думку головного редактора російського “Ехо Москви”, Путін на президентських виборах в Україні зробив ставку на Тимошенко.

Все буде Україна