«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

''Спасибі за урок'': Приходько розповіла, чому втекла з ефіру

Українська співачка Анастасія Приходько, яка нещодавно покинула шоу-бізнес і долучилася до політичної партії "Батьківщина", пояснила інцидент з ефіром.

Вона написала на своїй сторінці в Facebook, що раніше вже брала участь у зйомках програми "Рандеву" і була налаштована на конструктивний діалог.

"Була впевнена, що ефір буде побудований на взаємній повазі, та повазі до моїх політичних партнерів. На всіх ефірах, я завжди говорю:

"Я ще не політик, і тільки стаю на цей шлях. Звичайно, мені потрібно багато чому вчитися, що я і роблю". Але навіть при цьому, я не була готова до такого натиску на адресу Юлії Тимошенко. Питання були побудовані так, щоб у першу чергу принизити людину, якої не було в студії і маніпулювати інформацією", – звинуватила Приходько журналістів.

Вона уточнила, що не очікувала такого підходу і розгубилася під час ефіру. Більше того, новоспечений член партії сказала, що співробітники каналу "відверто говорили неправду".

"У моєму розумінні бездоказове звинувачення Юлії Тимошенко у всіх проблемах в Україні, це як мінімум підло. Принизити, маніпулювати інформацією та відверто говорити неправду, це мабуть риторика каналу, яка побудована саме на цьому. Я дякую всім за такий урок", – сказала вона.

Джерело

Все буде Україна