«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Спасибо деду за победу": Дружина ексрегіонала Мураєва знялася у російському пропагандистському фільмі (фото)

Дружина колишнього "регіонала", власника телеканалу "Наш" Євгенія Мураєва Катерина після початку військової агресії РФ проти України знімалася в російських фільмах і їздила до Москви. Про це розповіли журналісти Slidstvo.Info, передають Патріоти України.

У вересні 2017-го Катерина Мураєва (до одруження мала прізвище Гордієнко) їздила до столиці Росії. В Instagram публікувала відео і фото з фестивалю "ПиР-2017", який проходив у пансіонаті "Клязьма" у передмісті Москви. Пансіонат належить управлінню справами президента РФ.

Також знімалась у фільмі "Спасибо деду за победу", який фінансувався міністерством культури Росії. Фільм знімали на території самопроголошеної "республіки Абхазія", яка не визнається більшістю держав-членів ООН і фактично контролюється Росією, там розташовані російські військові бази. Премʼєра фільму відбулася 2019 року.

В іншому російському фільмі "Новогодний переполох" (2017) дружина Мураєва знімалася разом із актором Яном Цапніком. Той раніше зіграв бойовика самоназваної ДНР у російському пропагандистському фільмі "Военный корреспондент". Служба безпеки України заборонила йому вʼїзд до України.

Також у фільмі знімався російський актор і кінорежисер Володимир Меньшов, який був довіреною особою кандидата у президенти РФ Володимира Путіна. Меньшов підтримав окупацію Росією Криму і районів Донецької і Луганської областей. Передавав бойовикам мільйон рублів.

Все буде Україна