«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Співробітниця схудла за вихідні на 3 кг. Каже, що на цьому зупинятися не збирається. Ми ледве випросили в неї секрет. Виявляється, все дуже просто – ви теж зараз можете позбутися від декількох зайвих

Співробітниця схудла за вихідні на 3 кг. Ми ледве випросили в неї секрет. Виявляється, все дуже просто – ви теж зараз можете позбутися від декількох зайвих кілограмів протягом двох вихідних.

Тільки уявіть: у п’ятницю ви виходите з офісу як зазвичай, а в понеділок вранці отримуєте масу компліментів. І всі зміни трапляються за суботу і неділю. Схуднути за два дні – реальність. Джерело

Забігаючи наперед, відразу скажемо, що для цього не потрібно виснажувати себе: ніякого голодування, жорсткого обмеження, днів на одній воді. Просто потрібно вибрати правильні продукти і їсти їх помірно. Нескладне меню. Нічого особливого готувати не доведеться. Так як схуднути за два дні?

Як схуднути за 2 дня: меню дієти

Субота

Сніданок: бутерброд з житнього хліба і скибочки сиру, 200 г сиру.

Обід: овочевий салат з огірка, помідорів і зелені під рослинною олією, 200 г консервованої кукурудзи.

Вечеря: 200 мл кефіру, 100 г риби на пару.

Неділя

Сніданок: зелений чай без підсолоджувачів, 2 сухарика.

Обід: 2-3 відварені картоплини, салат зі свіжої капусти та консервованої кукурудзи під рослинною олією.

Вечеря: 100 г курячої грудки, варене яйце, 200 мл кефіру, помідор.

Погодьтеся, дієта вихідного дня не надто складна. Але досить ефективна. Ну хто відмовиться від мінус 1,5 кг на вагах всього за один день. В сумі ви втратите до 3 кг, не виснажуючи себе голодом.

Розкажіть друзям в п’ятницю і діліться результатами дієти на вихідні вже в понеділок.

Пише - ukrainians.today

Все буде Україна