«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Справа про рекордний хабар у $6 млн керівництву НАБУ і САП: адвокат заявив про COVID-19 у підозрюваного. Деталі

Адвокат звинуваченого у передачі хабаря у $6 млн керівництву НАБУ і САП заявив, що у одного з підозрюваних виявили COVID-19

 

Про це на засіданні Вищого антикорупційного суду повідомив адвокат, який захищає податківця Миколу Ільяшенка, передає Судовий репортер.

“Мені достовірно відомо, що третій фігурант, щодо якого буде в подальшому розглядатися питання про запобіжний захід не був поміщений в умови ізолятора тимчасового тримання, тому що виявлено COVID-19. За матеріалами кримінального провадження, було спілкування між Ільяшенком і третім фігурантом. Можливо, зараз ми всі перебуваємо у стані, що можемо захворіти на цю хворобу. Домашня обсервація шляхом цілодобового домашнього арешту дозволить пройти відповідне лікування, обстеження на 14 діб”, – сказав адвокат.

Своєю чергою прокурор висунув клопотання про взяття підозрюваного під варту.

  • Нагадаємо, 14 червня Вищий антикорупційний суд взяв під варту одного із затриманих у справі про спробу надання хабаря у $6 млн керівникам САП та НАБУ та призначив йому заставу в 40 млн грн.
  • 14 червня першого заступника начальника управління податкової служби у Києві Миколу Ільяшенка відсторонили від виконання обов’язків через підозру у спробі дати хабар у $6 млн керівникам САП та НАБУ.

Все буде Україна