«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Справа Зайцевої: мати загиблих дітей попросила про єдине

Як просувається справа Зайцевої

Стало відомо, що харків'янка Людмила Фабріс, у якої в смертельній ДТП на Сумщині загинули двоє рідних, не вірить, що суд винесе справедливий вирок фігурантам справи Олені Зайцевій та Геннадію Дронову.

Жінка втратила в аварії доньку Аллу, якій було 46 років, і 19-річну внучку Настю.

Як повідомляє VGorode, Фабріс вирішила ходити на судові засідання, щоб бути в курсі справи. Але останнім часом туди ходить тільки її представник

"Ви знаєте, я все переглядала (відео з моментом ДТП) По кілька разів, як моя Настюша виходить, як я бачу червону курточку дочки, вона з того боку стоїть. Я все це ось так зупиняла, дивилася, а зараз не можу: мене такий біль пронизує ... І ви знаєте, я думала, час лікує. Все це брехня, це посилює біль, куди не кинь оком - всюди вони ", - розповіла вона.

Постраждала не розуміє, чому на прості запитання експерти так довго не можуть дати відповіді: яка була швидкість "Лексуса", куди зникла лікар-нарколог, чому її не розшукують.

Крім того, Фабріс і ще кілька сімей потерпілих навіть звернулися до президента України і в Генпрокуратуру з проханням забезпечити їм право на справедливий суд.

"Ось приходжу на суди - йде боротьба протилежностей, адвоката Зайцевої та адвоката Дронова. І все йде до того, щоб, я так думаю, виправдати їх", - вважає вона.

У свою чергу, адвокат Людмили Дмитро Марцонь запевняє, що завдання номер один для всіх потерпілих - це справедливий вирок: 10 років позбавлення волі для обох водіїв та відшкодування компенсацій в повному обсязі. Він сподівається, що суд все ж вирішить проблему з сумнівним зникненням лікаря-нарколога та прислухається до клопотань, які подають адвокати потерпілих.

"Якщо не буде справедливості, я не знаю, чим це закінчиться для всієї судової та правоохоронної системи України, тому що якщо навіть в такій справі суспільство не отримає відповідь, ну а в якому тоді отримувати?" - заявив він.

Джерело

Все буде Україна