«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Стало відомо, як соціологи дурять голови українцям: озвучений приклад

В Україні на яскравому прикладі розповіли, як соціологи обманюють українців з рейтингами на виборах В Україні на яскравому прикладі розповіли, як соціологи обманюють українців з рейтингами на виборах. Його він привів в інтерв’ю ” апостроф ” лідер “Нацкорпуса”, народний депутат Андрій Білецький.

“Соціологія в Україні – це політичний інструмент для впливу на електорат, а не об’єктивний показник електоральних симпатій. Тому не вірю ні в які соціологічні показники про 7-10-15%. До того ж, ви уявляєте, з якою швидкістю зараз змінюються електоральні симпатії в світі? Від лівацького, фактично соціалістичного, уряду в Італії ми маємо відверто правий уряд, Сальвини і інші. ми маємо правий фланг в США, який викристалізувався навколо фігури Трампа. ми маємо зростання правоконсервативних настроїв по сле Брексіта в Англії, є приклад Естонії, де на недавніх парламентських виборах права Консервативна Народна партія взяла 18% .Тобто всюди відбувається електоральний поворот до правих сил, не скрізь ці праві сили є для України союзними, але цей поворот – це світова тенденція. Про ці 7% я чув в 2014-2015 роках. Уже 5 років пройшло. У світі фантастичні зміни, а наші соціологи продовжують говорити про ці цифри “, – пояснив він.

Також Андрій Білецький зазначив, що риторика українського націоналізму набирає обертів.

“А чим займається Порошенко зараз? Його дії не націоналістичні, але риторика націоналістична. На чому виграв Ляшко або” Народний фронт “? Хіба вони на ту мить не” зарейділи “риторику українського націоналізму? І вони мають більшість в парламенті. Риторика українського націоналізму зараз прийнятна для більшості українців. Ми говоримо про те, чи вдасться справді націоналістам повернути її. Думаю, що однозначно так “, – додав він.

Пише - bbcccnn.org

Все буде Україна