«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

«Сталося так, як сталося»: Щойно о 20:25 Тимошенко чітко відповіла на пропозицію вести дебати між Порошенком і Зеленським

Юлія Тимошенко, яка посіла третє місце в першому турі виборів президента України відмовилася вести дебати між Порошенком і Зеленським. Про це розповіли в штабі Володимира Зеленського. Так стало відомо, що колишній кандидат в президенти Юлія Тимошенко відмовилася вести дебати між чинним главою Петром Порошенко і шоуменом Володимиром Зеленським.

Раніше Володимир Зеленський записав відео, в якому запропонував Тимошенко стати провідною на його дебатах з чинним лідером держави. Після того, як Тимошенко подивилася цей ролик вона відмовила проводити дебати.

«Вона була б незалежною арбітром, тому що критикувала обох кандидатів. Якби вона погодилася, то на стадіоні було б представлено 60% голосів виборців. Тобто це було б реально представництво більше половини країни. Але сталося так, як сталося », – відповів Разумков.


Як раніше повідомляв портал «Акценти», в мережі розповіли про те, яким чином чинний президент Петро Порошенко збирається роздобути президентське крісло у другому турі виборів . Про це заявив відомий політолог, а також голова правління Центру прикладних політичних досліджень «Пента» Володимир Фесенко. Основною зброєю, яке залишилося у Порошенка це максимальне зниження явки виборців у другому турі виборів.

Нагадаємо, що національна громадська телерадіокомпанія України запросила кандидатів в президенти, які пройшли у другий тур, взяти участь в політичних дебатах. Про це йдеться на сайті телерадіокомпанії. Так нагадав Суспільне мовлення, відповідно до закону, такі дебати проводяться в останню п’ятницю перед днем повторного голосування з 19 по 22 годину в прямому ефірі. Тобто, на цей раз це має статися 19 квітня.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна