«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Станцію метро «Лісова» відреконструюють і об’єднають із новим ТРЦ – КМДА

До кінця 2023 року в столиці планують відреконструювати станцію метро «Лісова». До неї приєднають іще один перехід через Броварський проспект – по центру станції. Увесь комплекс примикатиме донового розважального ТРЦ, який будують на «Лісовій». Про це йдеться в нещодавньому розпорядженні Київської міської державної адміністрації.

 

Станцію метро на лісовій реконструюють

Як зазначено в документі, реконструкція мають здійснити в 2020 – 2023 роках. До станції надбудують надземний пішохідний перехід, що примикатиме до ТРЦ.

Замовником реконструкції є КП «Київський метрополітен». Фінансування робіт забезпечать за рахунок залучених коштів. Після завершення реконструкції майно безоплатно передадуть до комунальної власності Києва.

Станція метро «Лісова»: десь тут мають вбудувати ще один вихід

Рік тому біля станції метро почали будувати новий торговельно-розважальний центр «Лісовий». Забудовники, зокрема, запланували перемістити кінцеву броварських маршруток на 300 м ближче до Биківні, де на місці лісу мають збудувати автостанцію. Вона теж буде інтегрована в ТРЦ.

Як видно із нещодавнього розпорядження КМДА, схема руху пасажирського транспорту після початку реконструкції станції метро «Лісова» може знову змінитися. Принаймні влада доручила розробити і погодити нові схеми з патрульною поліцією Києва.

Все буде Україна