«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Старий пошляк спробував виправдатись за свої слова до президента України про “красавицу”, котра має терпіти наругу

Президент Росії Володимир Путін пояснив свої слова “нравится, не нравится – терпи моя красавица”, які він публічно адресував главі української держави Володимиру Зеленському, повідомляють Патріоти України з посиланням на російські ЗМІ.

Так, Путін запевнив, що його слова не мали “жодного особистого виміру”, а означали, що міжнародні угоди слід виконувати.

“Це не мало жодного особистого виміру, маю прямо сказати. Я ніколи у своїй роботі за багато років не переходив на особистості”, — сказав президенет РФ на прес-конференції за підсумками переговорів із президентом Казахстану Касим-Жомартом Токаєвим.

“Якщо держава прийняла на себе певні зобов’язання, тим більше закріплені в нормах міжнародного права і тим більше у резолюції Ради Безпеки ООН, то всім потрібно виконувати та домовлятися про те, як це зробити”, – заявив Путін, говорячи про Мінські домовленості.

Зазначимо, після перемовин із президентом Франції Еммануелем Макроном 8 лютого Путін так прокоментував виконання Україною Мінських домовленостей: “Нравится-не нравится – терпи, моя красавица!”. Це уривок з пісні російського гурту “Красная плесень”, в якому описується зґвалтування дівчини. В офіційній стенограмі пресконференції Путіна та Макрона на сайті Кремля цієї фрази немає.

Все буде Україна