«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Ставка Кремля: Бойко знову засвітився на каналі пропагандистів (відео)

Співголова Опозиційного Блоку Юрій Бойко виступив у пропагандистській програмі "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", розповівши про свої плани щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

В ефірі журналістка Ольга Скабєєва похвалила його бачення і пропозиції щодо врегулювання конфлікту на сході України, назвавши його ідеї "симпатичними".

"Ми всі повинні підтримувати Мінські угоди, оскільки це база для досягнення миру. Наша позиція – це територія нашої країни, території, які повинні бути відновлені. Люди повинні бути повернуті до України", – сказав Бойко.

На питання, що саме політик збирається зробити, якщо його виберуть українці на президентських виборах, для встановлення миру на Донбасі він відповів: "А не треба нічого вигадувати. У нас всі кроки прописані в Мінських угодах. Мінський протокол встановлює чітку черговість дій, щоб встановити мир. Всі ці дії, які там прописані, будуть у повній мірі виконані. Тому що це публічна позиція, яку я висловлював із трибуни парламенту, коли навіть правлячі фракції, які підписали Мінські угоди, вони влаштували обструкцію. Ми за те, щоб крок за кроком виконувалися угоди", – сказав він.

Бойко додав, що з трибуни парламенту закликає до прямих переговорів із терористами "ЛНР" і "ДНР", де повинна виступити як гарант, на його думку, Росія на їхньому боці.

"Я вважаю, що це правильна позиція в першу чергу за всіма гуманітарними питаннями. Цю позицію ми висловлюємо відкрито, і мені все одно, як мене будуть називати", – додав він.

На питання Скабєєвої – "тобто Росія – не агресор, сформулюйте цю думку?" – він також додав: "Наша політична сила не голосувала за це визначення".

Джерело

Все буде Україна