«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Страшна трагедія спіткала , 21 червня, усіх нас.” Загинула сім’я машиніста “Укрзалізниці” від вибуху житлового будинку на Позняках у Києві

Стало відомо, що дружина і син машиніста “Укрзалізниці” померли в результаті вибуху житлового будинку на Позняках у Києві.
Про це повідомляється на сайті Профспілки залізничників і транспортних будівельників України.Як відомо, цього ж машиніста і ще одного співробітника “УЗ” продовжують шукатипід завалами.

Як стало відомо OBOZREVATEL, машиніста звали Володимир, його дружину – Інна, а їх сина – Євген. Під час вибуху дивом вижила їхня дочка, 18-річна Анастасія, яка тоді перебувала у ванній. За словами куми родини Ірини Калдиной, цю квартиру вони отримали за роботу Володимира на залізниці.

“Інна довгий час займалася дітьми, а потім влаштувалася продавцем. Старший син Женя працював в суші-кафе. Дуже хороша сім’я була, це жахлива трагедія. Сама Інна сирота, від неї в дитинстві відмовилися батьки. Її забрала, удочерила і виховувала тітка. Потім Інна вийшла заміж за Володю. Вони стояли в черзі на квартиру на залізниці і ось отримали в цьому будинку”, – зазначила вона.

Працюючі на місці рятувальники підтвердили, що під завалами дійсно знаходяться, як мінімум, дві людини.

“У нас є інформація, що під завалами ще можуть бути люди. Зокрема, двоє осіб. Ми розбираємо завали, щоб їх знайти. Можливо, може бути і більше людей, ми не виключаємо цього”, – розповів він.

Все буде Україна