«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Стрєлков про початок війни на Донбасі: “Планувалося інше, війська з касками” МС “чекали наказу”

Російський диверсант, офіцер ФСБ РФ Ігор Стрєлков (Гиркін) зробив нове визнання про війну на Донбасі. Він запевняє, що РФ в 2014 році планувала відкрите військове вторгнення в Україну.

Гучна заява він зробив в інтерв’ю російському ресурсу “Русский інтерес”, відео є на його youtube.-каналі.

Стрєлков звернув увагу на те, що Росія раптово почала відведення військ від кордонів України і з анексованого Криму. Паралельно Россмо різко зменшили антиукраїнську риторику, а президент РФ Володимир Путін в ході послання до Федеральних зборів взагалі не згадав війну з Україною.

За словами диверсанта, повторюються події 2014 року. Він підтвердив, що на початку війни Росія планувала відкрите вторгнення з введенням в Україні військ під виглядом “миротворців”.

“Я в цей момент знаходився на Донбасі, в Слов’янську … Прямо в ці дні відбувся різкий відкат від того, що очікувалося, і що планувалося. Теж стояли уздовж кордону російські війська. На техніку, каски були нанесені букви” МС “-” миротворчі сили “. Вони чекали тільки наказу, щоб перетнути кордон. Потім почався раптом відведення військ. Багато чого я не можу розповісти, що було в ті дні. Але все відбувалося так само. Різко змінилася риторика. Мені почали дзвонити з Москви … і говорити, щоб я вимагав федералізації України. Те, про що мови йти не могло, коли ми переходили кордон. Ніхто за федералізацію України голову підставляти під ніж не збирався! ” – розповів офіцер ФСБ РФ Гиркін.

З його слів, зараз Путін чітко дав зрозуміти, що не має наміру захищати невизнані “республіки” Донбасу.

“Щось сталося, з кимсь пройшли переговори”, – припустив Стрєлков.

Він упевнений, що угруповання “Л / ДНР” на Донбасі не зможуть протистояти українській армії без допомоги кадрових військ РФ.

“Вони (влада РФ – ред.) Відкрили Україні можливість почати наступ, це факт! Підкреслюю, українська угруповання, якщо вона почне наступ, змете” корпусу “протягом дуже короткого часу”, – запевнив Стрєлков.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна