«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Студентів-іноземців, яких п'яними зловили на відео, відраховують з університету (ВІДЕО)

Хлопці навчались на стоматологічному та медичному факультеті Ужгородського національного університету.

 

Як стало відомо Mukachevo.net 3-х студентів, які потрапили у скандальну історію відраховують з університету. Відповідний наказ, який оформили 21 січня вже підписаний ректором університету.

Виявилось, що один з студентів, який найбільше поводився зухвало, вчився на стоматологічному факультеті, інші двоє на медичному, всі були вже на 3 курсі.

Офіційно відрахували їх за порушення правил внутрішнього розпорядку.

У головному управлінні національної поліції Закарпаття зазначили, що ректорат університету передав документи до міграційної служби, яка вирішить питання щодо доцільності їх перебування на території України, та у випадку порушення ними вимог законодавства - скасує їх посвідки на проживання, що стане підставою для їх депортації з країни.

Нагадаємо, днями у мережі оприлюднили відео на якому зафіксували компанію іноземців яка поводилась дуже зухвало. Один з них спочатку намагався знову сісти за кермо Мерседесу та поїхати, а згодом почав нецензурно виражатись у бік автора відео та вигукувати "Я здесь т**хаю всех".

У патрульній поліції розповіли, що виписали адмінпротоколи на водія автівки, а поліція відкрила провадження за статтею мілкого хуліганства.

Пропонуємо подивитись відео ще раз, але зауважимо на ньому присутня ненормативна лексика:

Джерело

Все буде Україна