«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Суд зобов’язав Венедіктову відкрити справу про держзраду Медведчука та інших депутатів від ОПЗЖ

Печерський районний суд Києва зобов’язав Офіс генпрокурора внести до єдиного реєстру досудових розслідувань відомості щодо державної зради депутатів «Опозиційної платформи — За життя», які кілька разів зустрічалися з депутатами та президентом Росії.

гастарбайтери

Про це повідомила депутатка від партії «Голос» Соломія Бобровська.

«Сподіваюсь, всі пам’ятають, як ОПЗЖ катались в Москву на особисті зустрічі з Путіним і депутатами Думи? Ну от, за 24 години очікуємо від Офісу генпрокурора номер провадження» — написала вона у Facebook.

Депутатка додала, що в ухвалі слідча суддя зазначила, що наведені відомості справді «свідчать про ознаки злочину».

Нагадаємо, 11 березня депутати від ОПЗЖ вперше за шість років відвідали засідання Держдуми РФ для «створення робочої групи парламентаріїв країн нормандської четвірки».

До цього голова політради партії «Опозиційна платформа — За життя» Віктор Медведчук провів у Москві зустріч з президентом РФ Володимиром Путіним.

Це ж з якми потугами буде розглядати матеріали прокуратура, якщо її зобов'язали відкрити справу через суд? Чому не має провадження по бездіяльності прокуратури? Навіщо нам стільки правоохоронниє органів, якщо без копняка громадських активістів вони нічого не роблять?

Можливо варто САП, НАБУ, ДБР скоротити. а за вивіьнені кошти профінансувати волонтерів? - жодна російська гнида не потопче прапор, не прочситиме Путіна ввестивійська і жоден хапуа не вимагатиме хабар?

Все буде Україна