«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Суд звільнив Андрія Антоненко Riffmaster - перша заява..

Сьогодні, 30 квітня, обвинувачений у справі про вбивство журналіста Павла Шеремета ветеран АТО і музикант Андрія Антоненко Riffmaster рішенням суду був звільнений під домашній арешт.

 Як повідомляє УНН, Антоненко повинен буде з'являтися до суду на першу вимогу, здати на зберігання паспорт для виїзду за кордон, а також носити електронний засіб контролю.  Також підозрюваний повинен знаходитися на місці проживання до 29 червня 2021 року.  Наступне слухання у справі призначено на 18 травня.

Image

Антоненко встиг розповісти журналістам, що не знав про своє швидке звільнення, тому перед судом відчував тривогу.  Поки він планує продовжити працювати і хоче записати новий музичний хіт, передає ТГ-канал PavlovskyNews.

 "Всі знають, що у мене діти вже грають. У мене є повноцінний бас-гітарист і барабанщица. Тому ми RiffFamily зробимо пару хітяр. Але головне, що я сьогодні буду спати близько дружини. Поки у мене холодний розум і гаряче серце, чисті думки  і дуже сильне бажання йти до перемоги ", - сказав ветеран АТО.

За матеріалами dialog.ua

Все буде Україна