«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Суддя Зайцевої виніс виправдувальний вирок: вона не вбивала

Суддя Віктор Попрас виправдав дівчину, звинувачену у вбивстві коханого

Суддя, що веде справу Олени Зайцевої, виправдав дівчину, звинувачену у вбивстві. Про це свідчить рішення суду, яке опубліковано в Єдиному реєстрі судових рішень. 

Трохи передісторії... Вбивство сталося ще в 2016 році. Слідство пояснило, що дівчина в стані алкогольного сп'яніння прийшла в гості до свого коханого, між ними стався конфлікт. В наслідок якого, дівчина вистрілила у молодої людини з револьвера під кулі Флобера. Незважаючи на те, що від куль Флобера постраждати практично неможливо, у хлопця були прострелені серце і печінку. Також в поліції повідомляли, що хлопець загинув, а дівчина втекла з місця злочину.


Сама ж дівчина повністю заперечує свою провину. З її слів, напередодні вбивства вони повинні були зустрітися, але перенесли на інший день. Коли наступного дня вона прийшла до молодій людині, то він не відкривав їй двері і не відповідав на телефонні дзвінки. Так і не зустрівшись з коханим, дівчина пішла. Лише ввечері їй зателефонувала мати погибшево і повідомила про смерть сина. 

Як стверджує дівчина, коли її затримали правоохоронні органи, то чи під диктовку не змусили писати щиросердне зізнання. 

Нагадаємо, за законом кожному підозрюваному має бути наданий адвокат. Але як говорить підозрювана, правозахисника їй надали вже після того, як отримали визнання в скоєному вбивстві.

Тим не менне мати вбитого не вірить дівчині, стверджуючи, що останній був ключ від домофона. Також, зі слів її загиблого сина, у дівчини була зброя. 

Також не на користь підозрюваної зіграв і огляд її мобільного телефону. Дівчина писала молодій людині дуже багато повідомлень і неодноразово телефонувала. Але, є одне АЛЕ. Смерть хлопця настала з 10:30 до 13:00, а останнє повідомлення дівчина відправила в 14:49. Якщо припустити, що вбивство скоїла дівчина, то швидше за все це повідомлення було таким собі алібі її невинності. Але, знову таки,  стверджувати це ми не можемо. Адже, якщо подивитися з іншого боку, то це могло стати реальним алібі для неї і довести її невинність. 

Перший суд по справі відбувся в 2017 році. Тоді суддя визнала підозрювану винною і винесла вирок у вигляді позбавлення волі строком на вісім років. В наслідок була подана апеляція. 

Інший суддя, прийнявши під внимние всі порушення, які були допущені під час слідчих розглядів, і те, що доказова база дуже слабка, виніс дівчині виправдувальний вирок.  Пише - znaj.ua

Все буде Україна