«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Супрун розповіла про свої очікування від Зеленського!

В. о. міністра охорони здоров’я України Уляна Супрун заявила, що сподівається на те, що президент України Володимир Зеленський збереже курс на зміни і оцінить успіхи медичної реформи.

Своєю позицією поділилася вона в інтерв’ю “Радіо Свобода”, розповівши, на що слід звернути увагу глави держави.

“25,7 мільйонів українців вже можуть пояснити команді нового президента, що вони вперше в історії записалися до сімейного лікаря, якого обрали самостійно”, – зазначила вона.

Супрун наголосила, що всі позитивні зміни відбулися за все за один рік, оскільки реформа почалася в січня 2018.

“Вибори в країнах відбуваються часто, а шлях, який обирає держава, має бути постійним. Тобто вектор розвитку не повинен змінюватися тільки тому, що деякі люди змінили свій пост. Розвиток повинно відбуватися і далі, за тією програмою, яка прописана. Наші зміни і пропозиції написані в плані, все є в законах і Конституції “, – поділилася чиновниця.

За словами Супрун, у команди Зеленського немає розуміння, що відбувається зараз в процесі трансформації системи здоров’я.

“Ми сподіваємося, що нова команда президента буде підтримувати курс на зміни заради по-справжньому доступної якісної медичної допомоги для кожного громадянина і на гідні умови роботи і життя медичних працівників, щоб ми могли завершити цю трансформацію”, – резюмувала вона.

Джерело

Все буде Україна