«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Суть не просто у відповіді – стадіон чи не стадіон: У Зеленського чекають вибачень від Порошенка

Кандидат у президенти Володимир Зеленський наполягає на виконанні чинним президентом Петром Порошенком всіх умов, поставлених йому напередодні у відеозверненні з закликом до дебатів. Про це повідомив координатор штабу шоумена Олександр Корнієнко в коментарі «Українським новинам».

“Ми продовжуємо чекати вибачень від Порошенка, оскільки він не відповів на всі запитання, які йому були задані Володимиром. Йдеться не просто про відповідь – стадіон чи не стадіон, а про вибачення за те, що він говорив на адресу Володимира Зеленського”, – зазначив Корнієнко.

Він підкреслив, що час виконати всі пункти, оголошені шоуменом, у Порошенка ще є.

Водночас керівник штабу Зеленського Іван Баканов у коментарі УНІАН сказав, що дата і час проведення дебатів узгоджуватимуться з урахуванням предметності відповідей, наданих Порошенком.

«Ми ще чекаємо, може нам ще дадуть додатково відповіді. В ролику було ще декілька питань… там було про визнання кандидата кандидатом, про надання відповіді щодо медичної експертизи», – нагадав Баканов.


Він підкреслив, що час виконати всі пункти, перелічені шоуменом, у Порошенка ще є.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський записав відеозвернення до нинішнього очільника держави, в якому повідомив про свій намір брати участь у дебатах, але при виконанні Порошенком низки умов. Зокрема, шоумен хоче, щоб дебати відбулися на НСК «Олімпійський» у прямому ефірі.

Порошенко виклик прийняв у своєму відео, опублікованому в ніч на четвер, 4 квітня. При цьому він порадив Зеленському «почитати закони».

У Суспільному заявили, що готові провести дебати кандидатів у президенти і наразі починаються переговори. У прес-службі НСК «Олімпійський» кажуть, що поки з ними ніхто не погоджував проведення дебатів на стадіоні.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна