«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Святий, який виконує найзаповітніші бажання. 15 січня 2019 року – день пам’яті св. Серафима Саровського. Ось як попросити святого про диво

Молитви в день пам’яті св. Серафима Саровського мають особливу силу. Існує безліч свідчень допомоги святого.

 

Св. Серафим Саровський-один з найбільш шанованих святих. А вся справа в ті дива, які створив і продовжує здійснювати святий Серафим Саровський.

Багато людей спеціально чекають дня пам’яті Серафима Саровського, щоб помолитися святому про своє заповітне прохання. Адже вважається, що в цей день молитви до святого мають особливу силу. Існують свідоцтва, що святий відгукувався на прохання буквально в той же день.

Йшли і йдуть люди до святого як при його житті, так і після його смеpті. До місця його поховання сходяться паломники. Не відмовляє святий нікому в щирих проханнях.
Як же правильно попросити святого Серафима Саровського про своє заповітне бажання?

По-перше, не уникайте відвідування храму Божого в цей день. Щоб помолитися святому в Храмі. У багатьох храмах є ікона св. Серафима Саровського.

По-друге, обов’язково помоліться святому в цей день. Моліться щиро і від усього серця. Слова молитви можуть бути будь-якими-найголовніше зверніться до святого Серафима Саровського від щирого серця, щиро.

Є стара легенда про те, що святий Серафим Саровський може ходити по світу в цей день в образі старого. За традицією в цей день не можна відмовляти людям похилого віку в їх проханнях, адже можливо вашими руками Серафим Саровський хоче відповісти на молитву.

Джерело

Все буде Україна