«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Так, ми зробили цей маленький, але дуже важливий крок! Вітаю вас друзі і щиро дякую кожному за його вклад в контр інформаційну війну, яку усі ми ведемо проти Росії."

Всього за тиждень, надважлива петиція на сайті Верховної Ради України, з вимогою до депутатів «Припинити антиукраїнську діяльність телеканалів 112 та NewsOne», набрала потрібні 25 000 голосів!

Так, ми зробили цей маленький, але дуже важливий крок! Вітаю вас друзі і щиро дякую кожному за його вклад в контр інформаційну війну, яку усі ми ведемо проти Росії.

Нажаль у нас є багато суперечок стосовно політичних вподобань, але… Если сейчас, как и сто лет назад, мы снова просрём страну, то уже потом будут до жопы те политические вподобайки. Вообще все будет до того самого места, кроме вопросов безопасности твоего дома и міцності найближчого бомбосховища! А потому мы не имеем ни малейшего права в этот раз снова наступить на такие любимые грабли украинцев – моя хата с краю.

Идёт война против Украины и её граждане будуть боронити свою, Богом дану землю, усіма доступними методами. (Треба все ж таки придбати собі карабіна. Яке ж це українська родина, якщо без Z-10, або 15?)

И вот теперь следим за руками наших депутатов. Их словами и действиями. От народа нужен был волшебный и совершенно законный пендаль? Мы его организовали!

Слава Україні!

Алексей Петров

Джерело

Все буде Україна