«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Такі як ти у нас їздять стоя” – Як водій маршрутки спробував принизити воїна АТО і що з цього вийшло (ВІДЕО)

Учасник АТО, який отримав інвалідність під час війни, Олександр Польянов на своїй сторінці у фейсбук розповів про інцидент, який трапився з ним в маршрутці “Українка – Київ”:

"Такі як ти у нас іздять стоя, ось так відносяться водії Обухівтранс до інвалідів війни. Хотіли силоміць забрати телефон, дякую хлопцеві який підбіг на мої крики допоможіть та ще один на один предложив( "

Відео можете переглянути за посиланням: https://www.facebook.com/100009782051832/videos/759196154416446/

Наступного дня побратими воїна прийшли до керівника підприємства Олександра Лук’яненка. Про це у фейсбуці повідомив Трипільський край :

Вчора стався ганебний випадок неповаги водія “Обухівтрансу” на маршруті 313 “Украінка-Киів” по відношенню до учасника АТО з Українки інваліда 2-і групи Олександра Польянова.

Вже сьогодні вранці побратими воїна прийшли до керівника підприємства Олександра Лук’яненка.

“Водія 313 маршруту “Украінка-Киів” Анатолія Шпака, на вимогу атовців, буде звільнено” – пообіцяв керівник перевізника “Обухівтранс” Олександра Лук’яненка.

Отже, цього водія звільнять. Решта, які ховалися в цей час у боксак автопарку – сподіваємося зроблять правильні висновки і не будуть хамити та ображати нікого – а ні атовців, а ні решту пасажирів.

Відео: https://www.facebook.com/trypilskiikrai/videos/897483703783764/

Джерело

Все буде Україна