«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Такий штраф вперше в історії України: канал "Інтер" сьогодні покарали за скандальний концерт на 9 травня

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення наклала штраф в розмірі 4 млн грн на телеканал «Інтер». Про це повідомив член Нацради Валентин Коваль на своїй сторінці в Facebook. «Штраф для« Інтера »за відомі тексти в концерті 9 травня – 4, 046 млн грн», – написав він.

Причина штрафу – результати позапланової перевірки каналу, яка була проведена за скаргами СБУ і активістів. Як відомо, перевірку влаштували через скандальний концерт, показаного телеканалом 9 травня поточного року. Як повідомив Коваль, рішення було прийнято одноголосно, «за» проголосували всі 7 членів Наглядової ради.

Раніше в мережі з’явилося відео епізоду “святкового концерту з нагоди Дня перемоги” на каналі «Інтер», в якому один з провідних Андрій Доманський виголошує промову в стилі російської пропаганди:

“Сегодня мы не можем позволить, чтобы улицы наших городов называли именами фашистских преступников, а их портреты безнаказанно проносили во время факельного шествия в нашей столице, где каждый метр пропитан кровью наших соотечественников”, – сказав ведучий.

Джерело

Все буде Україна