«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тепер, якщо Путін знову спробує захопити Слов’янськ, йому терміново зателефонують з Китаю

Тепер при спробі військ Путіна знову окупувати Слов’янськ він буде мати справи з Китаєм.

Державна компанія Dongfang Electric International Corporation (Китай) виграла тендер на реконструкцію енергоблоку Слов’янської теплоелектростанці.
Тепер у звільненому від проросійських сепаратистів місті з’явиться важливий об’єкт, в який вкладені китайські інвестиці, повідомляє “ДІалог”

У тендері енергогенеруючої компані “Донбасенерго” на реконструкцію енергоблоку N6 Слов’янської теплоелектростанці китайська сторона запропонувала найнижчу ціну в 19,09 млрд грн. При цьому очікувана вартість закупівлі – 21,24 млрд грн. Предмет закупівлі в згаданому тендері – це реконструкція енергоблоку з поділом на е / б N6б і N6а, потужність кожного з них становить 330 мВт. Термін поставки послуг – до вересня 2024 року.

Таким чином, можна відзначити, в особі держави Китай у України з’являється серйозний і надійний партнер. Також важливо, що наявність китайських інвестицій на українському Донбасі дає гарантію того, що при новій спробі захопити Слов’янськ російська гібридна армія буде мати справу не тільки з Києвом, але і з Пекіном.

Все буде Україна