«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Tepміново! В Україні оголошено особливий режим, копів терміново викликають з відпусток: про що треба знати

Начальник Головного Управління Національної поліції Києва Андрій Крищенко розповів про посилення режиму та підготовку силовиків до виборів За його словами, ще 21 березня було запущено ситуаційний центр, а з 25 березня особовий склад повністю переведено на посилений режим.

«Скорочення відпусток, відкликання людей з відпусток, скорочення відряджень. Більше людей займається передвиборними питаннями. Починається охорона бюлетенів. Залучаємо ті служби, які в повсякденному режимі виконують інші функції, – логістичні, аналітичні. Переводимо їх усіх на роботу на вулицях, ділянках», – так описав Андрій Крищенко підготовку столичної поліції до дня проведення першого туру президентських виборів.

Андрій Крищенко розповідає, що на кожній з 13-ти окружних комісій і 1105 дільничних виборчих комісій з моменту доставки бюлетенів чергують поліцейські. Також наряди Національної гвардії охоронятимуть Центрвиборчком, а під час здачі бюлетенів там працюватимуть додаткові сили.

«У столиці працюватимуть як мінімум 13 групи вибухотехніків-кінологів – принаймні по одній групі на кожен округ», – зазначає Крищенко.

Окрім 50-100 чоловік, які будуть працювати на точках виборчих комісій, на округах, в ЦВК і Окружному адміністративному суді, ще понад 200 нарядів патрулів чергуватимуть на вулицях.
Всього по Києву в дні до, під час і після виборів будуть працювати приблизно 6 тися військових. Буде залучено до роботи практично весь гарнізон поліції і додатково – сили Національної гвардії, співробітників центрального апарату, курсантів вищих навчальних закладів системи МВС.

“Виводимо фактично весь гарнізон поліції – плюс сили Національної гвардії, співробітники центрального апарату, курсанти вищих навчальних закладів системи” – повідомив Крищенко, додавши, що  дзвінки на “102”, виїздів патрульної, СОГів  залишають в звичайному режимі, навіть з посиленням.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна