«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

ТЕРМІНОВО! Під Києвом викрали чотирьох дітей – фото та прикмети

У Київській області поліцейські розшукують чоловіка та жінку, які викрали чотирьох своїх дітей із притулку.

Про це повідомляє Нацполіція Київської області у Facebook. - Пишуть Факти

16 квітня до поліції надійшло повідомлення про те, що з Макарівського райцентру соціальної підтримки дітей і сімей зникли двоє малолітніх хлопчиків і двоє дівчаток.

З’ясувалося, що дітей викрали їхні батьки, посадили в авто та зникли у невідомому напрямку.

Встановлено, що 4 роки тому батьки були змушені віддати чотирьох своїх дітей до притулку, оскільки їхній будинок повністю згорів у пожежі. На той час родина перебувала у скрутному матеріальному становищі.

– 38-річний чоловік і його 35-річна дружина, які не позбавлені батьківських прав, неодноразово намагалися забрати з притулку дітей без дозволу керівництва. Однак постійного місця проживання у них немає, – кажуть у поліції.

Наразі правоохоронці встановлюють місцезнаходження втікачів.

Дудка Світлана Сергіївна, 07.05.2008 року народження, зріст 131 см, волосся світло-русяве, середньої довжини, очі світлі. Була одягнена: колготи фіолетового кольору, сукня сірого кольору, темно-синя курточка та рожеві кросівки.

Дудка Ангеліна Сергіївна, 11.10.2010 року народження, зріст 122 см, довге волосся темного кольору. Особливі прикмети – випали передні молочні зуби. Була одягнена: вельветові лосини чорного кольору з червоними квітками, рожева кофта, шльопанці.

Дудка Олег Сергійович, 03.03.2012 року народження, зріст 120 см, волосся коротке, світло-русявого кольору, блакитні очі. Не вимовляє літеру Р і Ш. Одягнений у червону олімпійку, чорну шапку із синьою смужкою, коричневі брюки та чорні кросівки.

Дудка Руслан Сергійович, 03.06.2005 року народження, зріст 145 см, волосся темно-русяве, очі карі.

Все буде Україна