«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Терміново! Порошенко і Медведчук ведуть одну гру – розмову почули всі!

А ось ця прослушка СБУ повністю підтверджує те, що я говорив щодо того, що Медведчук і Порошенко ведуть одну гру.

Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук шеф-редактор інформаційно-аналітичного порталу “Хвиля”, журналіст і блогер, співзасновник Українського інституту майбутнього Юрій Романенко. Далі подаємо його слова в оригіналі:

“УВАЖНО ПОСЛУХАЙТЕ. ТУТ КРИМІНАЛЬНУ СПРАВУ МОЖНА ВІДРАЗУ ЗАВОДИТИ. БО З РОЗМОВИ МЕДВЕДЧУКА ІЗ СУРКОВИМ ЧІТКО ВИПЛИВАЄ, ЩО ПОРОШЕНКО БУВ У ПОСТІЙНОМУ КОНТАКТІ З КРЕМЛЕМ, ЯК ВОНИ ДОМОВЛЯЮТЬСЯ ПРО ПОСТАЧАННЯ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ ДО КРИМУ. ОСЬ ЦЕ І Є РЕАЛЬНА ПОЛІТИКА.

АЛЕ ВИ БІЖІТЬ ПО СВИСТКУ “БЮДЖЕТНИХ ПАТРІОТІВ”, ВОНИ ЩЕ НАД ВАШОЮ КРОВ’Ю ГИДКО ПОСМІЮТЬСЯ”, – МОВИТЬСЯ У ПОВІДОМЛЕННІ. 

Зазначимо, що у 2014 році чинний нардеп від ОПЗЖ Віктор Медведчук провів телефонну розмову з колишнім помічником президента Росії Владиславом Сурковим. Політики обговорили плани щодо постачання електроенергії до Криму, а також роль Медведчука в обміні полоненими.

Аудіозапис розмови потрапив у розпорядження видання Цензор.НЕТ.

Чи не найбільше часу Сурков та Медведчук витратили на обговорення постачання електроенергії до окупованого Криму. Мовиться про перемогу у тендері російської компанії “Інтер РАО” та її структурах на півострові.

МЕДВЕДЧУК: НУ ДОБРЕ. ТЕНДЕР НА ПОСТАВКУ. ТИ ЛИШЕ ВДУМАЙСЯ. Я ГОВОРЮ, АЛЕ ХТО Ж ТУДИ БУДЕ ПОСТАЧАТИ, КРІМ ТИХ, З КИМ МИ ДОМОВИЛИСЬ. МИ ДОМОВИЛИСЬ – 2,99. Я ГОВОРЮ: “ХТО Ж ЇЇ ДАСТЬ, ЯКЩО СЬОГОДНІ ПОСТАВЛЯЮТЬ ПО 3,43” “НУ ВСЕ ОДНО. ТЕНДЕР НЕХАЙ ПРОВЕДУТЬ”. НУ, ДОБРЕ, МИ Ж ТЕНДЕР ВИГРАЛИ. “ТАМ НА ТЕНДЕР НІХТО НЕ ЗАЯВИТЬСЯ”. КОРОТШЕ Я ВЧОРА ВВЕЧЕРІ ПОДЗВОНИВ ПРЕЗИДЕНТУ В АВСТРАЛІЮ І КАЖУ: “ЦИРК ПРОДОВЖУЄТЬСЯ”. ВІН ГОВОРИТЬ: “ПОДИВИСЬ, ЩОБ БУВ КОНТРАКТ З ЦІЄЮ НАШОЮ СТРУКТУРОЮ, З ЯКОЮ МИ ДОМОВИЛИСЬ”. НУ ТОЧНІШЕ, ТИ ЗРОЗУМІВ, ЯКА ВОНА НАША.

СУРКОВ: ТАК-ТАК, ЗРОЗУМІЛО.

МЕДВЕДЧУК: З “ІНТЕР-РАО” І СТРУКТУРОЮ “ІНТЕР-РАО”, ЯКА БУДЕ КУПУВАТИ У КРИМУ ЦЮ ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЮ. І МИ ЗАРАЗ, ТЕНДЕР ТАМ ПИШУТЬ. МИ ЦЕЙ ТЕНДЕР ПРОВЕДЕМО, ТАМ БУДЕ ЄДИНИЙ УЧАСНИК, НІХТО Ж НЕ ЗАЯВИТЬСЯ АЛЕ МЕНІ ПОТРІБНІ ЦІ КОНТРАКТИ І МИ ТОДІ ПІДПИСУЄМО.

Джерело

Все буде Україна