«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Терміново! Щойно! Здавав дані про АТО: в Росію втік топ-співробітник СБУ. ВІДЕО

До Росії втік колишній співробітник СБУ Василь Прозоров. Він зізнався, що після Майдану працював на країну-агресора. Колаборант навіть влаштував у Москві спеціальну прес-конференцію, на якій розповів про свою підривну діяльність, повідомляє «360tv» (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

Прозоров працював в центральному апараті СБУ і з 2014 року постачав Росії секретні дані про хід АТО. Під час прес-конференції, організованої кремлівськими пропагандистами, він озвучив низку цинічних фейків про захисників України.

Наприклад, Прозоров заявив, що Київ спочатку нібито передбачав велику кількість жертв серед населення Донбасу, яких хотіли оголосити посвпаками терористів.

Також екс-СБУвець збрехав про те, що в зоні бойових дій на Донбасі нібито є українські таємні в’язниці, одна з яких знаходиться на маріупольському аеродромі.

«Кров увібралася в бетон, стіни подряпані нігтями затриманих», — озвучив дику жахачку Прозоров. Він запевнив, що в їх стінах відбувається безліч вбивств, які нібито лежать на совісті полку «Азов».

Крім усього перебіжчик видав «сенсацію» про те, що СБУ проводить операцію «павуки в банці», яка спрямована на дискредитацію органів терористичних «ЛНР» і «ДНР». За його словами, всі ліквідовані ватажки бойовиків — нібито результат роботи СБУ.

Пише - bbc-ccnn.com

Все буде Україна