«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тернополянка: “Петре Олексійовичу, пробачте мене, бо я робила все, що в моїх силах, щоб хоч якось змінити те, до чого ми прийшли…”

Допис тернополянки Оксани Бучинської. Публікуємо допис в оригіналі. Орфографію та синтаксис збережено:

Починають цінувати , коли втрачають , а цінувати ми мали що і кого. Надбання останніх п”яти років не бачили лише пропащі дурні і закінчені дебіли. Людина , гідний представник сорокамільйонного народу , дипломат , який зміг у найважчий час втримати державу і їі суверенітет , був обпльований цим же народом. За те , що народ спокійно спав , гуляв весілля , загоряв на пляжах Європи і катався на дорогих авто. В той час , як купка найкращих , тих – у кого є почуття гідності билися на фронті , помирали і залишалися інвалідами , а Президент цілодобово довбав байдужу Європу і домагався допомоги і захисту , який обіцяли нам після здачі ядерної зброї. Ну що ж , народе мій , ти гідний блазня , бо і сам двуликий блазень , невдячний , байдужий до свого майбутнього і лінивий. Сподіваюсь , що цю чашу , ви – мої позеленілі земляки , вип”єте до дна . Хоча , не факт , що покаєтесь , бо каятись ви не вмієте , як і дякувати і просити вибачення за свої помилки .
А мене , Петре Олексійовичу , пробачте , бо я робила все , що в моїх силах , щоб хоч якось змінити те , до чого ми прийшли…

Все буде Україна