«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тiла пoмeрлиx в коридорах і жахливе шипіння апаратів ШВЛ: з’явилося відео з коронавірусної лікарні в Мелітополі

Ковід-відділення майже повністю забито пацієнтами з коронавируса.

У Мелітополі Запорізької області стрімко зросла кількість хворих. Інфекційна лікарня заповнена пацієнтами, а атмосфера, яка там панує, гнітюча.

Відео буднів медустанови виклали в телеграм-каналі “Мелітопольграм”.

На кадрах видно, як в коридорі біля палат варто каталка з тілом померлого пацієнта.

В палатах на першому поверсі зайняті майже всі місця.

“Палати у нас змішані. У нас немає чоловічих і жіночих через брак місць. На першому поверсі у нас лежать пацієнти, яких прирівнюють до реанімаційних, оскільки в реанімації для всіх місць у нас не вистачає”, – розповідає лікар.

В палатах стоїть суцільний гул – шиплять кисневі концентратори і апарати ШВЛ. Реанімація заповнена повністю.

На сьогодні в інфекційному госпіталі в Мелітополі знаходиться 280 пацієнтів, а за все в місті коронавірус підтверджений у двох тисяч мелітопольців.

З сьогоднішнього дня в Мелітополі значно посилили карантинні обмеження.

З 7 жовтня проїзд в транспорті тут чітко обмежений за часом – автобуси виходять на маршрути тільки з 6 до 9 ранку і з 16 до 19 годин вечора. В транспорт з сьогоднішнього дня пускають тільки за умови довідки про вакцинацію або з негативним ПЛР-тестом. Виняток – хіба для неповнолітніх учнів і студентів.

Крім цього, в Мелітополі заборонили роботу всіх дитячих розважальних закладів, скасовані всі масові заходи, кафе і ресторани працюватимуть тільки в разі стовідсоткової вакцинації всіх співробітників, а чиновникам рекомендовано спілкуватися з городянами тільки за попереднім записом.

За матеріалами з сайту tsn.ua

Все буде Україна