«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тількu що 21:50! Винний журналіст Бігус! Луценkо шоkував українців своєю заявою щодо розкрадання армії!

Генеральний прокурор Юрій Луценко заявляє, що журналіст Денис Бігус зламував коди диска з матеріалами справи про розкрадання в оборонній сфері. У той же час справа про розкрадання в “Укроборонпрому” почало розслідувати ДБР.

Про це журналістам сказав Генпрокурор, передає Цензор.НЕТ з посиланням на Українські Новини.

Луценко зазначив, що Генпрокуратура не затягувала розслідування справи, а чекала завершення податкових перевірок підприємств – фігурантів кримінального провадження.

“Звинувачення в затягуванні справи я категорично відкидаю … Чому пан Бігус зволікав з публікацією розслідування з минулого року? Йому треба було зламати коди диска”, – заявив Генпрокурор.

Луценко також вважає, що Національне антикорупційне бюро свідомо затягувало розслідування справи про корупцію в оборонній сфері.

Нагадаємо, 25 лютого команда Bihus.info опублікувала розслідування про схемах розкрадання в оборонному комплексі України. Фігурантом розслідування є син заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Концерн “Укроборонпром” і заступник секретаря РНБО Олег Гладковський планують подати на авторів розслідування до суду. Пише -slovech.co

Все буде Україна