«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тимошенко лютує і назвала себе другою, а екзит-поли маніпулятивними

Кандидат у президенти Юлія Тимошенко вважає, що вона виходить у другий тур виборів із другим результатом за результатом першого туру.

 

Спершу представники партії "Батьківщина" оприлюднили дані з майже 18 тисяч із 29,5 тисяч дільниць. - пише Українська правда

Депутат "Батьківщини" Сергій Соболєв заявив, що за їхніми підрахунками, 27 % отримує Володимир Зеленський, 20.9% бере Юлія Тимошенко і 17.5% отримує Петро Порошенко.

Крім Соболєва до журналістів вийшли депутати фракції Тимошенко – Сергій Власенко та Іван Крулько.

"Ми будемо оголошувати паралельний підрахунок, як лише отримаємо перші офіційні протоколи ДВК", – зазначив Власенко.

"Що стосується екзит-полів – на жаль, соціологічні дослідження стали інструментом маніпуляцій", – сказав також він.

Сама ж Тимошенко на брифінгу заявила, що її команда провела всеохопне соціологічне опитування на противагу "замовній соціології".

"Закликаю не сприймати екзит-поли як істину в останній інстанції. Це – абсолютно маніпулятивна нечесна річ", – заявила Тимошенко.

"Країна має надію на зміни, надію, що мафія піде…", – сказала вона.

Тимошенко закликала свою команду: "Ніякої дезорганізації. Не звертайте уваги на продажні екзит-поли. До 24:00 відправте копії протоколів із дільниць – і ми результат паралельного підрахунку будемо оголошувати".    

Своїх соратників на місцях вона попросила: "Прошу підійти на виборчі дільниці і захищати результат до останнього… Боремося за кожен протокол".
Українська правда

 

Все буде Україна