«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тимошенко пообіцяла покарати Порошенка після виборів: відповість за все

Тимошенко пообіцяла, що після перемоги забезпечить "закінчення епохи несправедливості, руйнування економіки і фінансових можливостей кожної сім'ї"

Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко офіційно розпочала свою передвиборчу кампанію. Політик розповіла, що зробить у першу чергу після перемоги на виборах президента України.

Про це лідер партії говорила на брифінгу в ЦВК після отримання посвідчення кандидата на пост глави країни, - передає прес-служба партії.
Тимошенко заявила, в разі якщо вона займе крісло глави держави, у першу чергу займеться корупціонерами. За її словами, вона притягне до відповідальності всіх, хто останні 5 років займався корупцією і фальсифікував вибори.

"Корупція поглинула всю країну, вона тримається на діючому президентові Порошенко. Він буде відповідати після виборів за все: і за корупцію під час постачання техніки з його заводів для армії, і за торгівлю на крові. Він буде нести відповідальність за те, що 5 років займався руйнуванням країни", – стверджує Тимошенко.
Тимошенко, зокрема, звинуватила нинішнього президента у підкупі громадян.

"У всіх галузях, у всіх районах сьогодні розгортається нова мегакоррупційна модель. Оточення, найманці Петра Порошенка сьогодні по всій країні підписують з людьми так звані договору на агітацію і роздають людям по тисячі гривень", - заявила політик.
"Це бачать сьогодні всі штаби. Це сьогодні фіксується всіма, хто живе на цих територіях. Але мені дуже шкода, що на це не реагують силові структури, громадянське суспільство, і що ми не робимо висновки з попередніх років провалів, з попередніх років авторитаризму і руйнування демократії", - додала Тимошенко.
Щодо цього Тимошенко додала, що так це не залишить. За її словами, вона не допустить схем, які діяли в 2010 році, і сфальсифікувати вибори вона не дозволить.

Тимошенко планує на кожній виборчій дільниці розмістити по пару десятків своїх представників.

"Я хочу чітко заявити, що у них цей трюк – так само, як це відбулося в 2010 році – не пройде. Ми не дамо їм знову сфальсифікувати вибори. У нас на кожній дільниці є як мінімум 10, а на деяких і до 20 осіб, які будуть членами комісій, спостерігачами, і які не дозволять Порошенко і його оточенню сфальсифікувати вибори", – наголосила глава партії "Батьківщина".

Тимошенко також заявила, що Україною управляє корумпована олігархічна мафія, яка "розтягує по офшорах і по Мальдівах все, що тільки може взяти", прикриваючись благими гаслами – "Армія, мова, віра". 

"Вся корупція тримається на діючому президенті сьогодні, на Петру Порошенку...Він буде відповідати після виборів за все. І за корупцію за постачання техніки з його заводів на армію, він буде відповідати за торгівлю на крові, він буде вперше нести відповідальність, що 5 років не будував країну...", - додала Тимошенко.
Тимошенко також додала, що не сумнівається у своїй перемозі на виборах, що відбудуться 31 березня. Вона зазначила, що після перемоги обіцяє "закінчення епохи несправедливості, руйнування економіки і фінансових можливостей кожної сім'ї".

Пише - znaj.ua

Все буде Україна