«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тимошенко увійшла в рейтинг 28 людей, що «формуватимуть» Європу в 2019-му — версія Politico

Американське видання Politico склало щорічний рейтинг з 28 людей, які, на думку редакції, «формуватимуть» Європу в 2019 році. До списку увійшла лідерка «Батьківщини», кандидатка у президенти України Юлія Тимошенко.

Видання відібрало 28 людей з 28 країн Європи. Серед них політики, бізнесмени, активісти та артисти. Їх відбирали не за діяльністю їхньої організації, а за тим, як вони впливають на свою країну чи ЄС.

За версією Politico, найвпливовішим серед усіх є віце-прем’єр, лідер праворадикальної партії Маттео Сальвіні. Його партія лояльна до Кремля та виступає за зняття санкцій з Росії.

У трійку найвпливовіших політичних діячів увійшли іспанський прем’єр Педро Санчес та британський лідер лейбористів Джеремі Корбін. Тимошенко посіла п’яту сходинку.

У рейтингу Politico є також співачка з Косова Ера Істрефі, болгарський політичний аналітик Іван Крастев та португальська мисткиня Джоанна Васконселос.

Кампанія до виборів президента в Україні розпочнеться 31 грудня. Вибори президента України повинні відбутися 31 березня 2019 року. Чергові вибори народних депутатів Верховної Ради України мають пройти 27 жовтня 2019 року.

Джерело

Все буде Україна