«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Тобі, пoкидьку, світить довічне, якщо не здаси замовника!" Антон Геращенко зробив гучну заяву за фактом cмeрті Катерини Гандзюк

Колишній учасник АТО Сергій Торбін досі не назвав імені замовника нападу на співробітницю Херсонської міськради Катерину Гандзюк, оскільки очікував дістати відносно м’яке покарання.

Про це заявив народний депутат від “Народного фронту”, член колегії Міністерства внутрішніх справ України Антон Геращенко у Facebook.

“Судячи з усього, йому через адвокатів обіцяли, що оскільки Катя до сьогодні була жива і він буде мовчати, то йому дадуть років п’ять – шість і він вийде роки через три. Сьогодні, після трагічної загибелі Каті Гандзюк, я звертаюся до підозрюваного у вбивстві Каті Сергія Торбіна: іншого вироку, крім довічного ув’язнення, тобі, покидьку, не світить! Окрім одного варіанта, коли ти здаси замовника цього страшного злочину”, – підкреслив він.

Нардеп зазначив, що суд може взяти до уваги щире зізнання під час винесення вироку, засудивши Торбіна до 10–15 років в’язниці.

“Ти, покидьок і ід*от, який узяв гроші за те, щоб знівечити Катю Гандзюк. Ти, найімовірніше, не усвідомлював, до чого це все призведе. Думав, що ти залишишся безкарним. Так думають усі злочинці-початківці. Але тепер іншого виходу в тебе, щоб не залишатися гнити все життя за ґратами, у тебе, Сергію Торбін, не залишається!” – заявив Геращенко.

Джерело

Все буде Україна