«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Трагедія під Києвом: дитина ледь не згоріла живцем на залізничному вокзалі, деталі

Потерпілого госпіталізували, зараз він знаходиться в украй важкому стані

На залізничному вокзалі "Бровари" стався вельми сумний інцидент. Підліток 14 років заліз на вагони, які стояли на маневровому шляху, і невідомим чином отримав сильний електричний удар. Медики констатували тяжкий стан. Відомо, що хлопець отримав 50% термічних опіків II-III ступенів тіла.

Повідомлення про нещасний випадок надійшло від працівника залізничного вокзалу "Бровари" до чергової частини Броварського відділу поліції приблизно о 18 годині 40 хвилин. Про це пише портал "Політека".

На місце прибули слідчо-оперативна група Броварського відділу поліції і медики. Потерпілого госпіталізували, зараз він знаходиться в украй важкому стані в лікарні. В даний момент за життя хлопця борються медики.

За інформацією оперативників, напередодні сказавши батькам, що йде на заняття з репетитором, хлопець прийшов зі своїми двома товаришами до залізничної станції "Бровари".

Хлопці гуляли на станції, згодрм, сам постраждалий вирішив вилізти на товарні вагони, де і отримав ураження електрострумом. Відразу ж після того, як хлопець злетів від удару з вагона і спалахнув, на допомогу підбігли його товариші, вони намагалися погасити полум'я.

Тепер на батьків потерпілого чекає не тільки тривалий процес в лікарні — з надією на те, що їх син таки зможе вижити, але і адміністративна відповідальність за невиконання своїх обов'язків по вихованню дитини.

 

Джерело

Все буде Україна