«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Це буде шумно і несподівано": Вакарчук відповів журналістам про свою участь у президентській кампанії

Лідер “Океану Ельзи” вже давно не приховує своїх політичних амбіцій і запевняє: серйозна команда, якій можна втілювати в життя найсміливіші плани, у нього вже є.

Святослав Вакарчук в коментарях українським журналістам розповів про те, чи збирається наслідувати приклад “колеги по цеху” Володимира Зеленського та взяти участь в президентських перегонах – 2019. Він однозначно підтвердив свою участь, передає liga.net.

При цьому, зовсім не обов’язково виборці побачать прізвище Вакарчука в бюлетені. Артист уточнює: ще не вирішив в якій ролі виявиться на виборах – “на розігріві або хедлайнером”.

“Це буде порівнянно з відкриванням шампанського: шумно і несподівано”, – заявив журналістам політик, знайомий зі Святославом Вакарчуком.

І хоча до офіційного старту президентських перегонів залишилося небагато часу, лідер “Океану Ельзи” продовжує тримати паузу.

Вакарчук вже повідомив, що у нього є команда, а на вибори піти “нескладно”. Нагадаємо, про свій намір балотуватися в президенти країни нібито вже заявив інший представник творчої професії, комік і шоумен Володимир Зеленський.

Джерело

Все буде Україна