«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Це кінець. Шансів немає…”. Поpошенко сьогодні звеpнувся до Пyтiна.

Президент України Петро Порошенко заявив, що президенту Росії Володимиру Путіну вже ніколи не вдасться втілити мрію про підпорядкування українського народу. Адже за останні роки українці стали принципово іншою нацією.

 

Потужне послання до глави країни-агресора він озвучив під час виступу на Всеукраїнському громадському форумі «Відкритий діалог», повідомляється на офіційному сайті президента.

«План Путіна очевидний – знищити незалежну українську державу і демократію, позбавити українців права жити в мирі та безпеці. Він не може не розуміти, що Україна, якою вона стала за останні роки, йому вже не по зубах точно. Він не може не розуміти, що Україна силою не взяти. Ми вже інші з вами », – сказав Порошенко.

«Тому хоче подолати нас хитрістю. Вибори 2019 роки для Путіна – це як генеральна битва за Україну, яку він маніакально прагне повернути назад », – підкреслив він.

Президент зазначив, що Росія намагається втручатися в наші вибори так само, як робила на виборах в США, Франції, Німеччини, під час референдумів в Великобританії і Нідерландах.

«Тепер вони всі ці технології планують задіяти в Україні, тому що мотивація у них значно вище», – сказав глава держави і зазначив, що українці більше цього не дозволять.

«Ми, українці, не дозволимо, щоб в офісі українського президента сидів зачеплений на гачок російський агент, як це було з 2010 по 2014 рік», – зазначив Порошенко.

«Я хочу підкреслити, що українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, який стане перед Кремлем на коліна. Я хочу підкреслити, що українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, який буде фліртувати або хихикати з Путіним. Я хочу підкреслити, що українцям не потрібен президент і верховний головнокомандувач, першим підписаним документом якого буде акт про капітуляцію перед Москвою. Ми цього не дозволимо », – запевнив президент. Пише - slovech.

Все буде Україна