«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це не туризм! - рівнянка закликала українців в Польщі не крутити носом

Жінка пояснила, що всі наразі перебувають в однаково вимушеній ситуації

Рівнянка Ірина на своїй сторінці у facebook звернулася до усіх українців, які вимушені шукати тимчасового прихистку у сусідній Польщі.

Українці!!!

Звертаюся до Вас --  тих, хто їде, ховаючи своїх діток від обстрілів. Я - мама, яка, так само як і Ви, у прагненні убезпечити своїх дітей, приїхала на чужу землю.

Читаючи пости наших, яким не підходять умови, хочеться сказати: БУДЬТЕ ВДЯЧНИМИ!!!

Польський народ підтримує, як ніколи!!! Нас забезпечують житлом і усім необхідним, хоча б на перший час. Ніхто не їде сюди в гості!!! Це не туризм. Це вимушена ситуація, в якій поляки роблять все можливе, щоб нам допомогти.

Люди гуртом організовують пункти збору речей, несуть їжу, одяг, іграшки діткам. Вони зменшують оплати тим, хто має можливість винаймати житло. Вони приймають родини, які не мають можливості оплатити, у себе безплатно. Вони роблять УСЕ МОЖЛИВЕ, щоб ми почувалися хоча б трошки спокійніше і комфортніше, ніж у наших рідних містах, де щодня лунають сирени та летять ракети.

Прошу Вас, покажіть гідний приклад своїм дітям. Наші ЗСУ показують всьому світу свою силу і міць. А ми з Вами повинні показати нашу ВДЯЧНІСТЬ І ВИХОВАНІСТЬ!!!

Все буде УКРАЇНА !!!

ДЯКУЄМО, ПОЛЬЩА, за притулок

Все буде Україна