«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це прокурор Кулік? А знаєте який борг за комуналку він має? Певно Костя думає що за його елітні квартири мають сплатити пенсіонери, — блогер

КОРУПЦІЙНИЙ ЗЛОЧИНЕЦЬ І УЛЮБЛЕНА ПОВІЯ ЛУЦЕНКА , ПРОКУРОР КУЛИК, ПРОДОВЖУЄ СЦЯТИ В ОЧІ СУСПІЛЬСТВУ

Друзі, 9 червня я зробив допис в якому показав, що колишній військовий прокурор сил АТО і нинішня шістка Луценка, Костік Кулик, має величезні борги за комунальні послуги на загальну суму 16 949 гривень.

Це несплачені борги за компослуги трьох об’єктів нерухомості Кулика:

Дві суміжні квартири (№№ 1326 й 1327, загальною площею 408 м2) які є власністю найбільш офіційно відомого прокурорського корупціонера і які знаходяться в елітному комплексі «Дипломат-хол» по вул.Жилянській, 59, в м. Києві, та квартира (№2) в ультра — елітному житловому комплексі «Централ Парк», по вул. Івана Кудрі, 7, у м. Києві, яка записана на куликівську співмешканку, Ірину Німець і яка інкримінується Кулику, як один з предметів його незаконного збагачення.

І як ви думаєте, друзі, що змінилося за два місяці з дня тієї публікації? А майже нічого! Сьогодні я перевірив рахунки Кулика і встановив, що на 12 серпня загальна сума боргу за комунальні послуги на трьох його квартирах складає 15 859 Гр. Тобто, вона зменшилася, у порівнянні з початком червня, усього на 1000 гривень. Причому, Кулик лише трохи погасив борг по квартирі № 1327, а борги по іншим двом тільки зросли.
Скрін 1,2,3.

Якщо хтось думає, що прокурору Кулику не вистачає грошей на оплату елітної нерухомості з квадротурою у пів-тисячі метрів, можу повідомити, що за інформацією «Радіо Свобода», за час розслідування справи проти цього прокурорського нуворіша,
він тільки офіційно заробив 1 240 394 гривні. Один мільйон двісті сорок тисяч гривень! Скрін 4.
Але, сплачувати за комуналку, по всій видимості, Костік не збирається.

Наприкінці хочу нагадати, що Костя Кулик, який нещодавно повернувся з закордону, де нібито від чогось лікувався, взявся за старе — фальсифікувати кримінальні справи .

Остання його «успішна розробка»- це справа відносно Олексія Тамразова, якого ГПУ звинувачує у дачі хабара. Звісно, нашому найчеснішому прокурору Кулику.

Ця справа тхне підставою за тисячу кілометрів. Натомість, цікаво ось що. Олексій Тамразов, який зараз у тюрмі, відомий тим, що витрачав купу власних грошей на допомогу нашим військовим і добровольцям у війні з російським агресором, а Костя Кулик, який Тамразова в тюрму запроторив, бабло на війні з Росією заробляв. Дуже характерна для сьогоднішньої України історія. Чи не правда?

Прочитавши, при можливості, поширюємо. Дякую.

Олександр Ружанський

Все буде Україна