«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

“Це просто ганьба”: ветеран АТО про нагороду Зеленським ордену Євгену Корострельову

Президент Зеленський підписав указ, яким посмертного нагородив орденом Богдана Хмельницького ІІ ступеня загиблого командира 128 бригади полковника Євгена Коростельова.

Але разом із цим Зеленський досі публічно так і не згадав про його загибель, не висловив співчуття рідним, бригаді. Ніби на відчепись нагородив орденом – і далі показова мовчанка. Особливо дико й непорядно це виглядає на фоні того факту, що полковник Коростельов командував бригадою, яка стоїть на одній з найскладніших ділянок розведення. І він же особисто керував відведенням ЗСУ в районі Богданівки-Петрівського. Тобто реалізовував важливу складову мирних ініціатив президента.

А після загибелі Коростельова на позиціях в районі Новотроїцького – Верховний Головнокомандувач навіть не згадав про це. Ні на особистій сторінці, ні на ресурсах Офісу президента. Що, це попсує історію про діалог про мир з росіянами? Не вписується у списки досягнень Зеленського?

Підколювать Тимошенко – так, жартувати про небритість і забобони в очікуванні повернення росіянами трьох суден ВМСУ – так. А бодай висловити співчуття близьким Коростельова – ніт, часу, мабуть, немає. Чи мізків, чи порядності, чи розуміння суті посади “Верховний Головнокомандувач ЗСУ”.

Просто позорище.

За матеріалами зі сторінки Романа Кулика

Все буде Україна