«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це сержант ЗСУ Роман Безпалий. Окупанти сказали його дружині, що він наклав на себе руки.. Через місяць передали тіло, але..

Звірства російських найманців у Сирії, кажете?.. На фото Роман Безпалий, старший сержант Збройних Сил, один із восьми українських військовослужбовців, що потрапили в полон у травні цього року. 16жовтня він наклав на себе руки – так твердять окупанти. І лише зараз, через місяць, окупанти передали тіло українській стороні. Чиєсь тіло, бо батько й дружина Романа Безпалого не впізнали його, тож кого саме передали окупанти під виглядом українського військового, невідомо. Але це не все. Із тіла були вилучені внутрішні органи. Це унеможливлює встановлення причини смерті. Справжня доля Романа Безпалого лишається невідомою.

Тепер задумайтеся. Саме з людьми, чи, вірніше, істотами в людській подобі, які вчинили таке, нам пропонують примиритися, не називати їх “сєпарами”, дати їм особливий статус, амністію. Сівохо б із Зеленським та Коломойським примусити хоч глянути на це тіло без органів, тіло людини, закатованої тими, кого нинішня влада навіть бачить у своїй команді, принаймні, деяких. А мораль? Моралі тут нема. Вічна пам’ять невідомому загиблому і сил родині українського воїна пережити це…

Іван Острубацький

Все буде Україна