«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це сподобається нашим ворогам: Зеленський висунув ультиматум “Слугам народу”

У зв’язку зі скандалом, що вибухнув з можливим підкупом членів “Слуги народу” Володимир Зеленський зробив термінову заяву про те, що депутати президентської партії повинні пройти тест на детекторі брехні.

Тепер депутати комітету Ради з питань фінансів повинні пройти перевірку на поліграфі в зв’язку з інформацією про можливе одержання хабарів, повідомляє Діалог.UA.

Про це Зеленський написав на своїй сторінці в соціальній мережі: повідомлення було написано прямо з Японії у зв’язку з вимогою негайно втрутитися президента. “Напевно, багато хто думає, що міжнародний візит президента в далеку країну – зручна можливість дискредитувати фракцію” Слуги народу “і посіяти розбрат і розкол, який занадто сподобається нашим ворогам і зовнішнім, і внутрішнім. Хочу сказати цим людям: якщо ви так насправді думаєте, то глибоко помиляєтеся. Я в курсі всіх подій, тримаю руку на пульсі. жодна заява, жодна інформаційна операція мимо не проходить. І я не допущу, щоб хтось зсередини фракції або ззовні міг кидати тінь на політичну силу, яка отримала мандат від народу України.

Тому вважаю, що всі члени Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики повинні пройти перевірку на детекторі брехні. Якщо цією перевіркою буде встановлено хоча б найменша ймовірність того, що хтось із депутатів брав гроші за голосування в комітеті, цими депутатами повинні зайнятися антикорупційні органи. Чесне і неупереджене розслідування повинно зняти всі питання і дати відповіді: якими б гіркими вони не були. Також вважаю за необхідне вчинити і щодо депутата, який вів сумнівну переписку по “вирішення питань” (В’ячеслав Медяник – ред.). І якщо підозри справдяться, ми з такими депутатами попрощаємося. Механізм, по-моєму, простий і прозорий. А тому набагато краще, ніж з’ясування відносин через соціальні мережі і телеграм-канали. Ми йшли на вибори під гаслом “Зробимо це разом!”. Я вірив і продовжую вірити в кожне слово з цього гасла. Разом, то разом. Разом робити, разом відповідати. Не намагаючись бути святішим інших “, – резюмував Зеленський.

Все буде Україна