«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Це технічна помилка": Зеленський про своє новорічне привітання

Володимир Зеленський прокоментував своє новорічне привітання на "1+1", яке показали замість виступу президента.

 

Актор і шоумен Володимир Зеленський назвав "технічною помилкою" те, що його заяву, в якій він оголосив про намір йти у президенти, показали на "1+1" замість новорічного привітання президента Петра Порошенка, інформує Ukr.Media.

Зеленський розповів, що на "1+1" в новорічний вечір виходила раніше записана програма Вечірній квартал. Звернення і оголошення про намір йти в президенти Зеленський записав окремо після зйомок свого шоу 28 грудня в Черкасах, і його потім додали в середину програми.

Шоумен запевнив, що "Квартал 95" передав телеканалу запис програми. На каналі знали, що там є звернення Зеленського, проте яким воно було - побачили тільки перед ефіром.

"Але чому такою була довжина всього контенту, і чому президент був трохи пізніше (новорічне привітання Порошенко показали після курантів)я думаю, що це технічна помилка. Я нічого не планував, даю слово. Я не можу відповідати за канал. Думаєте, це я придумав такий прикол, що давайте мене покажемо, а його (Петра Порошенка) відсунемо? Ні, взагалі. Ми не маємо відношення до президента. Ми робили свою програму", - сказав Зеленський.

Нагадаємо, в новорічну ніч-2019 Володимир Зеленський оголосив, що висуває свою кандидатуру на виборах президента України 31 березня 2019 року.

Зеленський вирішив створювати свою передвиборну програму спільно з потенційними виборцями. На цю тему записав відеозвернення, де запропонував кожному бажаючому написати в коментарях топ-5 головних проблем України.

Все буде Україна