«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Це тільки початок: бунт євробляхерів може перерости в масове повстання

Бунт власників авто з іноземною реєстрацією розбурхав українців

З цього приводу в мережі піднялися активні дискусії. Українці не розуміють, чому в одній з найбідніших країн Європи такі дорогі автомобілі. Також обурені громадяни пишуть, що незабаром може піднятися і протест проти тарифів.

«У самій убогій країні Європи, найдорожчі автомобілі. Чому? Всі знають – нездари і неуки при владі», «Машини спочатку в інших країнах коштують дешевше ніж у нас в Україні так порівняти їх доходи і наші все ніяк не нажеруться все», «Потрібно об’єднуватися всім за свої права! Проти дорогою розмитнення, проти нестерпних тарифів, проти казнокрадів і вбивць!!!!!», – пишуть в мережі.

У той же час є і ті, хто не згоден з діями і вимогами євробляхерів.

«Мужики ви напевно з глузду з’їхали??? Приїхали на тимчасове ввезення на чужих машинах права качати??? Це все спектакль для дурнів!!! Ви розумієте що за законом ви там як хуліганство!!! Якщо ти купив машину і на тобі всі документи ти маєш право боротися !!! А зараз через ревнощі йдеш рубати свиню сусіда!!!», «Подивіться як їздять на цих “евробляхах” це жопа, вони цими “перекриттями” налаштовують людей проти себе. Це не вихід. На хитру жопу є “куй” з гвинтом», – йдеться в коментарях.

Нагадаємо, в середу, 11 липня, урядовий квартал в Києві повністю заблокований мітингувальниками. Вже з самого ранку власники авто з іноземною реєстрацією заблокували центр української столиці, а саме вулицю Грушевського.

Як повідомлялося, в Києві в урядовому кварталі триває акція протесту, яку організували власники автомобілів з іноземною реєстрацією, не згодні з новими ініціативами уряду. Вимоги мітингувальників з’явилися на сторінці «АвтоЄвроСила» в Facebook.

Джерело

Все буде Україна