«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Центр Києва зараз! Правоохоронців підняли по тривозі через події в торговому центрі. Людей евакуюють…

Київских правоохоронців підняли по тривозі через події в торговому центрі. 1 квітня на Майдані Незалежності в Києві сталася надзвичайна подія.

Людей в терміновому порядку евакуювали з торгового центру через загрозу вибуху. Про це повідомляють очевидці.

За попередньою інформацією, співробітники столичної поліції отримали анонімне повідомлення про те, що будівля “Глобуса” замінували. На місце події виїхали поліцейські, слідчо-оперативна група, кінологи і вибухотехніки. Вони вивели з приміщень всіх співробітників торгового центру і відвідувачів.

31 березня, в день виборів, схожа ситуація сталася в іншій частині Києва. Поліцейських попередили про про мінування престижного готелю “Україна” на вулиці Інститутській. Стурбовані правоохоронці евакуювали з будівлі 150 осіб. Подробиці розповіла прес-служба Національної поліції по столиці.
Переполох на Інститутській стався близько 14:00. Поліцейські надовго оточили периметр будівлі. В результаті готель кілька годин не працював. Передбачається, що патрульні, фахівці вибухово-технічної служби, собаки і рятувальники не знайшли в будівлі вибухових пристроїв.

27 березня кілька людей постраждали під час надзвичайної події на території залізничної станції «Київ-Петрівка». Близько 11:00 дах будівлі, що будується на Новокостянтинівській вулиці раптово обвалилася прямо на людей. Раніше там розташовувалася СТО. За попередньою інформацією, робочі добудовували другий поверх на старих плитах.

Три людини травмувалися, опинившись прямо під плитами, що звалилися. Двоє з постраждалих виявилися жінками. Всіх поранених відвезли в лікарню бригади “швидкої допомоги”. Пізніше стало відомо, що одна жінка померла в машині по дорозі в медустанову. Іншим вдалося надати кваліфіковану медичну допомогу. Причини аварії встановлюють фахівці. Місце катастрофи досліджувала рятувальна служба

Пише - politeka.net

Все буде Україна