«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

"Тупуватий гoлoвoріз": Британський парламентарій зробив скандальну заяву

Гучний міжнародний скандал між Росією і Великобританією продовжує набирати обертів. Після публікації нових даних про двох офіцерів російського ГРУ, які були ідентифіковані під час операції по отруєнню Сергія Скрипаля в Солсбері, депутат парламенту Великобританії Джонні Мерсер назвав Путіна “тупоголовим шибеником, який стоїть на чолі мафіозної держави”.

Скандальна заява британця, який є колишнім військовим офіцером, прозвучало на тлі що набирає обертів конфронтації між Москвою і Лондоном, повідомляє журналіст “Радіо Свобода“.

“До Путіна треба ставитися з тим презирством, якого він заслуговує. Він всього-на-всього тупуватий головоріз, що стоїть на чолі мафіозної держави. І це трагедія для російського народу …” – заявив він під час свого виступу.

Британський парламентарій висміяв професійну непридатність російських спецслужб і заявив, що, якби він був начальником російської військової розвідки, він цим двом не довірив би навіть сантехнічні роботи в туалеті проводити. На скандальну заяву британського депутата Москва поки не відповіла.

Джерело

Все буде Україна