«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Тут на мене посипались звинувачення, за те що я проти участі дружини Медведчука в танцювальному шоу

Тут на мене посипались звинувачення, мовляв Ви проти участі дружини Медведчука в танцювальному шоу, тому що Ви їй заздрите. Посміхаюсь.

Послухайте, якщо вже заздрити так краще виберу когось із королівського роду, з родоводом, з манерами, з благородною красою, вихованням і бездоганною репутацією.

Не в моєму стилі ображати і обговорювати особисте життя кого б там не було, категорично не сприймаю плітки, я лише висловилася на підтримку тих, кого поважаю і з ким повністю солідарна, щодо політичної складової даного питання. Заздрити успіху і красі ніколи не буду швидше візьму приклад, але вибачте великодушно, вже точно не про обговорюваних персон.

Подібні у мене викликають лише презирство і огиду, ніколи великі гроші і статус не були для мене пріоритетом. Я захоплююся людьми, які творять, рятують життя, допомагають своїй країні і народу, хто віддає своє життя за добру справу, людьми, які залишають за собою шлейф благородства, патріотизму і честі !! А не танцюють під час війни, коли гинуть співвітчизники і не живуть з шиком за рахунок голодних людей похилого віку і дітей. Заздрити тут точно нікому і нечему. У мене зовсім інший смак на людей

Наталя Юсупова

Джерело

Все буде Україна